Knjige

Vrtić po mjeri djeteta

PRIRUČNIK ZA ODGOJITELJE I RODITELJE

Maja Ljubetić

U knjizi Vrtić po mjeri djeteta (podnaslovljenoj Kako procjenjivati kvalitetu u ustanovi ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja) autorica problematizira  izuzetno aktualnu i osjetljivu problematiku suvremenih odgojno-obrazovnih sustava - vrednovanje njihove kvalitete. U formi priručnika obraća se svima kojima je profesija i izbor odgoj i obrazovanje, a žele više saznati o procesima samovrjednovanja i vrjednovanja kvalitete ustanove u kojoj djeluju.

Suptilnim nijansiranjem autorica u devet poglavlja (Priča o kvaliteti ili kako ju razumijemo, Priča o meni, Priča o nama, Odnosi su važni, zar ne?, Svijet oko nas, Priča o dobrom duhu, Zar i odrasli trebaju učiti?, Zajedno smo jači, Biti bolji) postiže u našim primjerima rijetko postignutu izvrsnu ravnotežu između znanstvenog i uvjetno rečeno popularnog pristupa u pisanju priručnika ovakve vrste. Upravo zbog te namjene, posebice za roditelje, važna mu je značajka jednostavnost, razumljivost, smislenost pisanog izričaja kojim raspravlja o složenoj problematici kvalitete odgojno-obrazovnog rada, organizacije ustanove, složenosti i važnosti međusobnih odnosa kao i o indikatorima ukupne kvalitete ustanove.

Ovaj je priručnik rezultat dugogodišnje prakse autorice u brojnim vrtićima u kojima je imala značajne rezultate u mijenjanju odgojne prakse pa je za očekivati da će i stručnim djelatnicima olakšati uvođenje promjena u vrtićima.

ISBN: 978-953-160-231-0

Opseg: 118 str Format: 16,5 x 24 cm  Uvez: meki Cijena: 69,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja košarica:

0 kom
0 kn
maillot nfl pas cherMaillot nba pas chermaillot de baseball pas chermaillot de hockey pas chermaillot foot pas cherChaussures de basket kobe pas cherstylo plume parker pas cherVente la perla pas cherRaquette Wilsonchemise Wood Woodvetement Boy-london pas cher