Knjige

Kako nadmudriti test

Pomoć svima koji rješavaju testove

Vladimir Mužić

U odgojno-obrazovnom procesu, uključujući i samoobrazovanje, testiranje je jedan od postupaka vrjednovanja (učenika, nastavnika, škole), kojim se želi ustanoviti koliko se postiglo, koliko je ispitanik naučio, koje je vještine i sposobnosti usvojio, u čemu se osobito ističe. A da bi ispitanik postigao najbolji rezultat, potrebna mu je odgovarajuća priprema za testiranje – što uključuje i trening za rješavanje testa. Upravo o tome govori ovaj priručnik objavljen u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanja obrazovanja.

Knjiga govori o tome kako se treba pripremiti za ispit i koje taktike primijeniti da se što bolje položi ispit testom, kako bi pri rješavanju zadataka testa upotrijebili „testovnu mudrost“, tj. mudrost da se, uz dobru pripremljenost, ostvari što bolji rezultat. Pa bilo to i „pomoću“ nekih nedostatak testa. U tom smislu treba shvatiti i riječ „nadmudriti“ u naslovu knjižice.

Kako bi postigla svoju svrhu, ona započinje kratkom općom informacijom o testovima, zatim upućuje na to kako se pripremati za testiranje uopće te neposredno prije testa. Slijede upute u svezi s tijekom testiranja, najprije opće, a zatim u svezi s pojedinim tipovima zadataka te s nekim vrstama testova. Tu je i kratka kontrolna lista korisnih navika pri testiranju (i ispitima uopće), a knjižica završava kazalom najvažnijih pojmova koji će čitatelju omogućiti da brzo nađe ono što bi ga trenutačno moglo zanimati.

U knjizi je mnoštvo primjera testnih zadataka iz ispitnih kataloga Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

ISBN: 978-953-160-230-3

Opseg: 89 str Format: 16,5 x 24 cm  Uvez: meki Cijena: 39,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja košarica:

0 kom
0 kn
maillot nfl pas cherMaillot nba pas chermaillot de baseball pas chermaillot de hockey pas chermaillot foot pas cherChaussures de basket kobe pas cherstylo plume parker pas cherVente la perla pas cherRaquette Wilsonchemise Wood Woodvetement Boy-london pas cher