Knjige

Digitalno učenje

Petar Jandrić


Povezujući publicistiku i znanost, teoriju i praksu, školu i fakultet, ljubav prema čovjeku i strast prema tehnologijama, knjiga se duboko utemeljuje u kontekstu svog nastanka. Ona postavlja pitanja svojstvena odgoju i obrazovanju u hrvatskom društvu i upućuje na mogućnosti djelovanja u specifičnim uvjetima ovdje i sada. Uronjena u globalno umreženo društvo, međutim, hrvatska pitanja često snažno nalikuju onima s druge strane planeta.

Digitalno učenje nudi bezbroj različitih putova za promišljanje vlastitog odgovora na pitanje što znači biti čovjekom u suvremenom umreženom društvu.

Knjiga se može čitati na različite načine, ovisno o čitateljevim željama i potrebama. Koga zanima neka određena tema, naprosto će otvoriti relevantni članak; kome se žuri, potražit će okvirnu informaciju u sažecima, a oni kojima je do zaokružene priče o odgoju, obrazovanju i informacijskim tehnologijama čitat će po redu. Nastavnici i profesori knjigu će koristiti kao pedagoški alat za rad s učenicima i studentima. Mnogi su članci u biti sažeci stručnih i znanstvenih radova…

[Iz predgovora]

 

Digitalno učenje predstavlja izvor i poticaj za inovaciju osnovnoškolske, srednjoškolske i visokoškolske nastave te putokaz za ostvarivanje bolje povezanosti svih odgojno-obrazovnih čimbenika kroz razvoj novih digitalnih kultura, kolonizaciju virtualnih svjetova, reformu odgojno-obrazovnih sustava i, najvažnije, učenje u svrhu osposobljavanja učenika za intelektualno osamostaljivanje.

Prof. dr. sc. Nives Mikelić Preradović, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

 

Koristeći pitak jezik novinske kolumne, Digitalno učenje obrađuje zahtjevna pitanja koja informacijske tehnologije donose suvremenom odgoju i obrazovanju. Ovo je nezaobilazna knjiga za sve učitelje i nastavnike u hrvatskim osnovnim i srednjim školama, kao i za studente koji žele savladati osnove digitalnog učenja.

Prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu

 

Zamršenim stazama učenja vodi nas autor, znalački, kroz izazove učenja i poučavanja u suvremenom umreženom društvu. Usustavljenim prikazom prednosti i nedostataka korištenja digitalnih tehnologija, unutar i izvan učionice, inzistira na nezamjenjivosti učitelja i nastavnika kao javnih intelektualaca i stapa digitalne medije s tradicionalnim humanističkim idealima škole.

Prof. dr. sc. Jadranka Lasić Lazić, Filozofski fakultet Sveučilišta u ZagrebuISBN: 978-953-160-246-4

Opseg: 224 str Format: 14 X 24 cm  Uvez: meki Cijena: 80,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja košarica:

0 kom
0 kn
maillot nfl pas cherMaillot nba pas chermaillot de baseball pas chermaillot de hockey pas chermaillot foot pas cherChaussures de basket kobe pas cherstylo plume parker pas cherVente la perla pas cherRaquette Wilsonchemise Wood Woodvetement Boy-london pas cher